divendres, 11 de febrer del 2011

Número 3 de la Revista Els Nostres Barris


Extra, extra! ...Ja teniu el número 3 de la revista Els Nostres Barris - La Torrassa, publicat a Internet. Podeu consultar i descarregar-vos aquest darrer número des del següent enllaç:

http://issuu.com/elsnotresbarris/docs/revista_elsnostresbarris3


I a partir del dia 3 de febrer, podreu recollir el vostre exemplar en paper, passant-vos pel Punt Omnia i l'Associació JIS en els seus horaris habituals: de 10 a 20 hores, de dilluns a divendres. En aquest número, podreu llegir els continguts de les seccions El barri té memòria, Actualitat, Associacionisme, Gent del barri, Art urbà, Salut, Mots i paraules, Altres barris i Món. Cròniques de la XIC del barri, de la BlogL'Hosfera, de l'Assemblea de Barris, del CNL i reportatges com el dedicat a Més de 10 anys de Punts Omnia al barri de la Torrassa.

Gràcies, perquè vosaltres sou els que alimenteu projectes com aquests. Moltes de vosaltres hi heu participat amb articles, il.lustracions, fotografies i sempre bones idees. Recordem que la revista, més enllà de l'edició impresa en paper, és un procés participatiu que es construeix diàriament, i que disposem del Bloc (http://revistaelsnostresbarris.blogspot.com/) per farcir-lo entre tots i totes de contingut.

Salut i Barri!Revista Els Nostres Barris
http://revistaelsnostresbarris.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada