dilluns, 21 de febrer del 2011

CONVOCATORIA PER AQUEST DISSABTE

Des de l'Assemblea de Barris volem aprofitar la bona feina que s'està fent des d'Unitat contra el Feixisme i el Racisme i posar el nostre granet de sorra a la ciutat. Com? Repartint alguns dels 50.000 fulls d'informació que s'han imprès i que tracten dels perills del feixisme i dels tòpics vers la immigració (adjuntem un document amb aquesta octaveta)

Fa unes setmanes va haver la primera assemblea oberta que aplegava als grups locals que estan treballant arreu de Catalunya amb la intenció, entre d'altres coses, que Plataforma per Catalunya tingui problemes per entrar als ajuntaments en les properes eleccions del maig. Es van compartir experiències i vam veure com als llocs on més lluita/oposició als feixistes i treball de difusió s'ha realitzat, pitjors resultats han tret (els exemples d'Osona o, a nivell internacional, al Regne Unit són paradigmàtics). Quan se'ls ha tractat d'ignorar i "no donar publicitat", han crescut pas a pas (l'exemple de PxC que va passar d'un regidor a disset arreu de Catalunya a les darreres municipals o Le Pen a França....)

Des d'Unitat, del 23 de febrer al 3 de març s'han proposat repartir tot el material. Nosaltres, com Assemblea, hem decidit començar també a fer feina i farem una primera quedada al barri de La Florida. Creiem que és moment de sortir al carrer per repartir aquest material que ens permetrà trobar-nos i parlar amb les nostres veïnes.

DISSABTE 26 DE FEBRER A LES 11.30H: SORTIDA "LOS BLOQUES" METRO LA FLORIDA (L1)

Si us plau, feu arribar aquesta convocatòria a qui considereu que pot estar interessat.

Salut!

Assemblea de Barris

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada