dissabte, 20 de novembre del 2010

NOU MERCAT D'INTERCANVI A LA TORRASSA!!!

5 è MERCAT d'INTERCANVI a La Torrassa (L'Hospitalet)


Què és i per què serveix?
És una trobada al carrer que serveix per tal de reforçar altres valors com són el reciclatge, la reutilització, el consum de forma conscient. D’aquesta manera ens ajudem i coneixem a la gent del nostre barri. Serveix per incrementar la diversitat d’experiències vitals, per protegir-nos de la compra compulsiva de productes de consum, per reflexionar sobre el sentit de l’economia i humanitzar les relacions econòmiques, per tenir més independència econòmica, i per beneficiar al medi ambient i als sectors amb menys recursos.
Com funciona?
Les persones acorden mútuament l’intercanvi. És a dir, no es deixen en una taula per tal que la gent agafi el que vulgui sinó que l’intercanvi és conseqüència de la interrelació, d’un intercanvi acordat.
Els objectes a intercanviar han d’estar en bon estat. I tot allò que no s’arriba a intercanviar, qui ho porta s’ho enduu a casa seva.


Qui pot participar?
Està oberta a totes les persones interessades en intercanviar objectes que no impliquin cap mena de referència sexista o de violència.

On i quan es realitza?
12 de desembre de 10 a 14 hores a la Plaça Espanyola de l’Hospitalet de Llobregat (Metro; L5 Collblanc i L1 Sta. Eulàlia).

Quant costa?
Gratuït!!!

Què pots portar?
Objectes que no impliquin cap mena de referència sexista o de violència.

Més informació:

XIC
(Xarxa Intercanvi Coneixements): xic@l-h.cat
Assamblea Barris La Torrassa- Collblanc i Sta. Eulàlia : abd.hospitalet@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada