dilluns, 7 de març del 2011

Dissabte 12 de març, repartiment a Pubilla Casas




Dissabte 27 de febrer vam estar repartint les octavetes editades per la Unitat contra el feixisme i el racisme al barri de la Florida, concretament al seu fabulós Mercat municipal. Va ser una acció agradable i sense incidències, i vam aprofitar per visitar Waslala on vam poder xerrar amb un parell de companyes sobre la realitat al barri.

Els mercats són uns excel.lents espais on repartir la informació entre els veïns i veïnes dels barris de l'Hospitalet, així que continuarem amb la campanya d'accions informatives els dissabtes al matí (que ja anirem anunciant degudament), fins que arribi la data de les properes eleccions municipals al mes de maig. Es tracta de buscar les complicitats més properes de tothom -a nivell individual i a nivell col.lectiu-, des de cada barri: tothom queda convidat a fer un cop de mà amb el repartiment a peu de carrer dels dissabtes, així que endavant amb les accions comunes! Ens necessitem totes.


...I ja tenim la propera convocatòria d'acció: que serà aquest dissabte 12 de març a les 12 hores al metro de Can Vidalet (L5), al barri de Pubilla Casas.

Si voleu octavetes abans d'aquest dissabte, podeu passar a recollir.les a: Espai Jove La Fontana, de 17 a 20hores a la primera planta (mà dreta), al barri de Gràcia -Barcelona, just al costat de l'estació de metro Fontana(L3). -Carrer Gran de Gràcia, 190-.

Salut i barri!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada